söndag 4 december 2016

Informationsbrev December 2016

Extra utrymme i källaren 
Lövgren-Ungh i uppgång 7 har frågat styrelsen om de kan få hyra ett extra utrymme i källaren på ca 4,9 m2. Utrymmet är i anslutning till 3 befintliga förråd men har ingen bur runt sig. Marknadshyran är 1800 kr/mån för liknande förråd hos exv Shurgard. 

Styrelsen är beredda att hyra ut utrymmet för 1800 kr/mån med en ömsesidig uppsägningstid om 3 mån. Detta då föreningen inte i nuläget är i behov av utrymmet och det genererar en extra intäkt för föreningen. 

Men om fler medlemmar i föreningen är intresserade att hyra utrymmet så kommer förrådet erbjudas till högstbjudande alternativt att annan lösning diskuteras fram. Vänligen anmäl i så fall intresse till Carina Hörstedt, ordf senast 13 december på 0723-583313. 


Cyklar
Arbetet med att göra om mjölkbutiken till en lägenhet innebär att det lilla rummet innanför soprummet kommer att försvinna. Idag står där ett tiotal cyklar som måste flyttas ut. Då det redan är ganska trångt i det vanliga cykelrummet vill vi se om det finns några övergivna cyklar som skulle kunna rensas bort. Vi har därför märkt alla cyklar med en bit gul maskeringstejp. Allt du behöver gör är att ta bort den biten tejp för att indikera att din cykel har en ägare. 


Trapphusen
Vi måste påminna om att det inte är tillåtet att förvara något i utrymmet under trapporna. Detta är enligt brandskyddsreglerna. Om du har något som förvaras där, var vänlig flytta det omgående.


Sopstationen
Vi väntar bara på att de nya låsen monteras innan sopstationen kan tas i bruk. Den nya sopstationen har blivit tillfälligt placerad där den nu står. I samband med att Mjölkbutiken byggs om till en lägenhet så kommer också en uteplats att färdigställas. Vi kan då titta på att ge sopstationen en permanent placering.


Tvättstugan
Styrelsen vill påminna om att det finns regler gällande tvättstugan och att det blir trevligast för alla om de följs, se instruktionerna anslagna i tvättstugan. Vi ber alla försöka hålla god ton med varandra.



Styrelsen nås i första hand per e-mail via helgalunden1.9@gmail.com. Ordföranden Carina Hörstedt nås också på 0723-583313 och kassör Fredrik Erlandsson på 0709-671228.

Alla nyhetsbrev kan också läsas på föreningens blogg:

http://helgalunden1-9.blogspot.se

Med Vänlig Hälsning,

Styrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar